Vilkår & Betingelser

Vilkår for brug

Jeg er ikke politibetjent og er ikke tilknyttet retshåndhævelse, embedsmænd eller agenturer. Jeg vil ikke bruge oplysningerne på dette websted mod webstedet, dets datterselskaber eller personale på nogen tænkelig måde. Jeg vil afholde mig fra at forårsage skade eller fare for webstedets operatører ved mine egne handlinger. Jeg kender og forstår mit lands love og regler vedrørende receptpligtig medicin, og jeg bestiller ikke produkter, som jeg ikke har en påkrævet recept til. Jeg er mindst 18 år gammel.

Levering af varer

Varer leveres regelmessig med registrert luftpost og må signeres for ved ankomst. I det usannsynlige tilfellet at varene ikke har ankommet i tide, vennligst kontakt oss ved å skrive inn ordrenummeret ditt i kontaktskjemaet på kontaktsiden på nettstedet vårt. Hvis du ikke husker ordrenummeret, vennligst oppgi navn, leveringsadresse og estimert dato for bestillingen. Vi vil derfor gjøre vårt beste for å spore og levere bestillingen din.

Leveringstid

Den gennemsnitlige leveringstid er 5-17 dage. I nogle sjældne tilfælde kan din pakke blive forsinket i leveringsprocessen. Hvis dette sker, bedes du kontakte os, så vi kan prøve at spore status for din pakke. Hvis du ikke har modtaget pakken inden for 30 dage, giver vi dig yderligere instruktioner.

Forsendelsesinformation

Alle ordrer vil blive afsendt inden for 1-5 dage efter betaling er bekræftet, undtagen i weekender og helligdage. For at undgå svindel og beskytte vores værdifulde kunder, sender vi alle ordrer pålideligt med luftfragt. I tilfælde af at din ordre er opdelt i to eller flere pakker, vil disse pakker blive leveret på forskellige dage. Fordi disse pakker leveres på forskellige dage, er der mulighed for, at der kan gå et par dage mellem deres ankomst.

Aflysning

Hvis du ønsker at annullere din ordre, kan du gøre det inden for 12 timer efter betaling. Du skal indsende en supportbillet på kontaktsiden på vores hjemmeside. For at annullere din ordre skal du inkludere dit navn og leveringsadresse i din besked. Ellers vil din ordre blive udfyldt og debiteret med normal politik.

Betaling

Du kan bruge globalt accepterede kreditkort til at betale. Vores firma har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Når din ordre er gennemført, og du er klar til at betale, vil du automatisk blive overført via en SSL-sikret (128-bit) server for at foretage betalingen. Kreditkortbetalinger behandles og accepteres med det samme gennem en sikker server.

Tavshedserklæring

Alle personlige oplysninger vedrørende sports-undhed.com hjemmesiden skal behandles i overensstemmelse med EU-lovgivningen.

Konflikter og tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 30 dage og ikke er blevet kontaktet af myndighederne, skal du ikke give os besked. Vi vil give dig yderligere instruktioner. I det usandsynlige tilfælde, at pakken modtaget af kunden er defekt eller forkert, erstatter vi den med det samme. Hvis dette ikke er muligt, giver vi fuld tilbagebetaling af købesummen. Hvis varerne er blevet beslaglagt af Toldvæsenet, vil vi ikke kunne sende din ordre igen, før du har scannet breve og papirer vedrørende processen og sendt dem til os.

Internationale og nationale love

Det er dit ansvar at afgøre, om nogen medicin tilgængelig fra vores onlinebutik er forbudt i henhold til lokal lovgivning.