Vilkår & Betingelser

Vilkår for brug

Jeg er ikke en retshåndhævende officer og jeg er heller ikke tilknyttet en retshåndhævende officer eller agentur. Jeg besøger ikke dette websted for at få oplysninger til brug mod hjemmesiden, det associerede selskaber eller en anden person eller enhed på enhver tænkelig måde. Jeg vil holde operatører af denne hjemmeside, eller nogen i forbindelse med denne hjemmeside skadesløs for enhver information, jeg finder heri. Jeg kender og forstår de love i mit land og stat med hensyn til køb af receptpligtig medicin, og hvis jeg er forpligtet ved lov til at have en gyldig recept, jeg gør. For at bestille produkter eller tjenester fra os, du er nødt til at være mindst 18 år af alder

Levering af varer

Varer leveres af Registrerede Regelmæssig Luftpost, og skal være underskrevet ved ankomsten. I det usandsynlige tilfælde, at dine varer ikke er modtaget i god tid, bedes du at kontakte os ved at skrive en forespørgsel og oplyse dit ordrenummer. Hvis du ikke er i stand til at citere dit ordrenummer, som du bedes, skal du oplyse dit navn, leveringsadresse og dato på din ordre. Vi vil forsøge at spore ordren.

Leveringstid

Den gennemsnitlige leveringstid til USA er 5-12 dage og 3-10 dage til Europæiske lande. I nogle sjældne tilfælde kan dine pakker være forsinket i processen med forsendelse, i det tilfælde, lad os vide, så vi kan forsøge at spore din pakke. Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 30 dage, og du har heller ikke modtaget et beslaglæggelsesbrev, lad os vide. Vi vil give dig yderligere instruktioner.

Forsendelses info

Alle ordrer sendes inden for 1-5 dage, når dit kreditkort er blevet valideret, undtagen weekender og helligdage. I tilfælde af, at din ordre er delt op i to eller flere pakker, pakker bliver sendt med en hastighed på én dag. Da disse pakker er afsendt på forskellige dage, er der en chance for, at der kunne være et par dages mellemrum. For at undgå bedrageri og for at beskytte vores værdifulde kunder vi leverer via Regelmæssig Luftpost.

For Aflysning

Hvis du er nødt til at annullere en ordre, du er i stand til at gøre det inden for 12 timer efter betaling. Du skal sende en email til [email protected] og kræve at din ordre bliver annulleret. Email skal indeholde ordre nummer #, dit navn, leveringsadresse. Ellers vil din ordre blive opfyldt & opkrævet hhv.

Betalinger på sports-undhed.com

For at betale, kan du bruge over hele verden accepterede kreditkort. Som en virksomhed, vi har ingen adgang til data på dit kreditkort. Når din bestilling er gennemført, og du er klar til at betale for det, vil du automatisk blive overført til SSL sikker (128 bit) - server. Betalinger med kreditkort vil blive behandlet og godkendt straks på en sikker server.

Non-disclosure

Alle personlige oplysninger i sports-undhed.com websted, vil blive behandlet i henhold til Europæisk lovgivning. Data fra kunder sports-undhed.com web-site, ikke kan videregives på en officiel anmodning fra myndigheder i udlandet.

Fordringer Og Tilbagebetaling

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 30 dage, og du heller ikke har modtaget et beslaglæggelsesbrev, lad os vide. Vi vil give dig yderligere instruktioner. I det usandsynlige tilfælde, at en defekt eller forkert ordre er modtaget af kunden, virksomheden vil erstatte det umiddelbart efter vores efterfølgende modtagelse af de pågældende varer. Hvis dette ikke er muligt, vil vi refundere den fulde købspris. Skulle dine varer være beslaglagt af Told-og skattestyrelsen, vi er i stand til at udskibe din ordre igen, men før skal du scanne brevet og de papirer, der er inde i det og sende dem til os på [email protected]

International købelov

Det er dit ansvar at afgøre, om Internet køb af lægemidler i dit område er forbudt i henhold til lokale love.