Leveringsoplysninger

HVORDAN SENDER DU DINE PRODUKTER?

Efter vellykket betaling sletter vi din ordre til forsendelse og giver dig en sporingskode inden for 2-5 hverdage. Vi bruger sporbar forsendelse, der kræver en underskrift ved ankomsten af din levering.

HVORDAN FORSENDER DU STORMÆNGDE ELLER STORE ORDRE?

Hvis ordren er for stor til at passe ind i en almindelig lille eller mellemstor pakke, pakker vi forsigtigt indholdet om i det nødvendige antal mindre pakker. Uanset hvor stor din ordre er, garanterer vi det samme niveau af diskretion og forsigtighed med pakning som med enhver lille ordre. Og uanset din ordrestørrelse, skal du kun betale én gang for fragten.

ER DET MULIGT AT LEVERE TIL BYGNINGER OG POSTKASSER, DER FORVALTERS AF FORSVARET?

Vi leverer desværre ikke til bygninger eller postkasser, der administreres af Forsvaret. Hvis du bor permanent i forsvarets lokaler, skal du bruge en anden leveringsadresse og faktureringsoplysninger. Ved at gøre det har du en meget større chance for at modtage din ordre med succes.

HVOR LANG TAGE FORSENDELSE?

Den estimerede ankomsttid til Danmark er 5-17 hverdage, afhængig af din destination og andre indflydelsesrige faktorer.

ER DET MULIGT, DER KAN VÆRE EN FORSENDELSE FORSINKELSE?

Forsendelsestiden afhænger af forskellige faktorer såsom posttjenestens effektivitet, toldbehandling og international transit, hvorfor vi kun giver dig en tilnærmelse baseret på vores statistikker og registreringer.

Vi har fundet ud af, at 80-85 % af luftpostpakkerne ankommer inden for 10 hverdage, og 15-20 % ankommer inden for 10-15 hverdage – en afspejling af uoverensstemmelser inden for postsystemet snarere end vores tjenester. Fortoldning i både oprindelses- og destinationslandet for forsendelsen er den primære årsag til forsinkelsen, og det er den mest almindelige årsag til, at din sporingskode ikke har flyttet sig i flere dage.

ER DET NØDVENDIGT AT HAVE EN UNDERSKRIFT TIL FORSENDELSE, OG HVIS JA, HVORFOR?

Ja, vores forsendelsesmetode kræver din underskrift ved ankomst. Det giver os mulighed for at anfægte enhver svigagtig tilbageførsel, hvis for eksempel en kunde har modtaget deres ordre, men hævder andet. Vi har en succesrate på 99 % i at vinde sådanne tvister, da vi leverer korrespondancen med vores kunder, deres ordreoplysninger, et billede af vores pakke og bekræftelsen fra postvæsenet på, at varen blev leveret.

HVOR SENDER DU FRA?

Vi organiserer vores forsendelser fra flere forskellige lande i Europa og Asien afhængigt af, hvilke lagre der er tilgængelige på det tidspunkt. Vi udskriver ikke vores firmanavn på emballagen, og forsendelser sendes fra forskellige steder for at sikre den største diskretion og bedste chance for vellykket levering.

HVAD SKER DER HVIS EN PAKKE BLIVER BESLAG AF TOLD?

Vi har en succesrig leveringsrate på 99 % til Europa. I den usandsynlige chance for, at en pakke bliver konfiskeret, vil vi omlevere disse varer (for egen regning) eller kreditere din konto hos os til fremtidige køb på vores hjemmeside. Alt, hvad vi behøver, er en e-mail med den officielle meddelelse fra postkontoret eller toldvæsenet, der bekræfter, at forsendelsen er blevet blokeret, og vi arrangerer en ny levering inden for tre hverdage.

HVORDAN KAN JEG KOMME I KONTAKT MED DIG ANGÅENDE LEVERING?

Vi tilbyder en eksklusiv online service og byder alle henvendelser velkommen til vores salgsafdeling via siden Kontakt os på vores hjemmeside.