Leveringsoplysninger

LEVERINGSOPLYSNINGER

Fragt og levering

- Vi leverer vores produkter i hele verden og alle pakker leveres meget diskret.

- Vores organisationsnavn eller noget andet, som ville indebære farmaceutiske indholdet af pakken er aldrig brugt i vores forsendelser.

- Emballagetyper ændres konstant for at sikre leveringssucces!

- Størrelsen af vores pakker er aldrig større end, hvad der ville forårsage unødig mistanke. Hvis ordren er for stor til at passe ind i en pakke, vil den automatisk blive opdelt i to eller flere pakker.

- Vi genbruger også de oprindelige papkasser til emballering af forskellige produkter, fordi vi er en økologisk orienteret virksomhed, og fordi denne måde giver os en mulighed for at sikre leveringssucces.

- Forsendelser er sendt fra forskellige rederier i forskellige Europæiske lande.

Hvordan bliver større/bulk ordre afsendt?

Hvis ordren er for stor til at passe i samme pakke som en lille størrelsesorden, vil ordren automatisk blive inddelt i den nødvendige mængde af pakker for at nedsætte risikoen. Produkter er pakket med ekstrem omhu og forsigtighed uanset hvor stor din ordre er.

Sender du til P. O. og APO kasser ?

Ja, vi leverer til P.O-kasser. Vi sender ikke direkte til den APO-adresse, som du muligvis bruger som hjem- / faktureringsadresse, og din familie/venner kan omdirigere. Forlad venligst forsendelsesinfo i kommentarfeltet af hver ordre. På denne måde vil du sikre 99% leveringssucces.

Hvad koster forsendelse?

Omkostningerne ved en forsendelse afhænger af pakkens størrelse, antal af varer, vægt og andre betragtninger. Normalt koster det omkring 20-30 USD.

Hvordan kan jeg ændre min ordre, efter den er blevet placeret?

Så længe din ordre er ulønnet, kan du redigere det ved at logge ind på din konto og vælge ordre-ID, hvorefter du klikker på REDIGER RÆKKEFØLGE. Hvis du allerede har betalt, men ordren blev ikke sendt endnu, og du ønsker at tilføje/fjerne en vare, skal du spørge kundeservice til at foretage de nødvendige ændringer. Angiv venligst din ordre ID i meddelelsen for at få et hurtigt svar.

Hvor sender jeg min betaling?

Efter du laver en bestilling, oplysninger om hvor du kan sende din betaling er fastsat, og er sendt direkte til din e-mail adresse. Bemærk, at betalings instruktioner skal følges omhyggeligt for at undgå unødvendig forsinkelse. I tilfælde af at du ikke har modtaget de nødvendige oplysninger, bedes du at kontakte os, og vi vil sende dig oplysningerne via e-mail!

Hvor lang tid tager det for dig at modtage min betaling?

Betalinger, der er foretaget ved overførsel er normalt behandlet inden for 2-3 hverdage, efter vi har modtaget transaktionsdata fra dig. Hvis betaling er afvist, vil vi sende dig en e-mail, og hele processen starter forfra igen, så vær forsigtig for at undgå forsinkelser! Hvis transaktionen er succesfuld, vil vi levere inden for 24 timer efter bekræftelse, der blev modtaget!

Hvor lang er leveringstid fra bestilling til levering?

En ordrebekræftelse med instruktioner om, hvordan man betaler, sendes automatisk til din e-mail og umiddelbart efter du har afgivet din ordre. Når betalingen er modtaget, behandler og sender vi din ordre inden for 1 arbejdsdag. Leveringstiden er normalt mellem 7 og 15 arbejdsdage og til meget fjerne lande op til 25 arbejdsdage! BEMÆRK at hverdage kun er mandag til fredag! Leveringstid inkluderer den tid, der kræves til international regelmæssig luftpost, som også skal passere fortoldning, så vi håber, at du accepterer dette som en NORMAL LEVERINGSTID! Tjek din BESTILLINGSHISTORIE online, og tæl dagene før du skriver til os om leveringstid! Hvis det er over 15 arbejdsdage, bedes du at kontakte os, og sammen vil vi finde årsagen og løsningen!

Hvordan sikrer du succesfuld levering?

Vi sørger for, at alle pakker kommer med maksimal diskretion. Produkterne er fjernet fra deres originale æsker og ompakket med største omhu og forsigtighed, især med henblik på at minimere forsendelses volumen. Vores organisation er ikke angivet på nogen af de pakker, og forsendelser sendes fra forskellige rederier, der er etableret i forskellige lande i Europa, for at sikre maksimal diskretion og den højeste sandsynlighed for vellykket levering.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min ordre?

1. Din ordre blev beslaglagt

2. Din ordre er gået tabt i posten

I det første tilfælde skal du sende et scannet beslaglæggelsesbrev til vores e-mail:

[email protected]

Hvis der er gået 30 dage, og du hverken har modtaget et brev eller din ordre, kan du kontakte vores kundeservice, og vi vil sende en ny pakke, hvis du kan bevise, at du ikke har modtaget din ordre.

Kan jeg købe dine produkter på en anden måde end at bestille på hjemmesiden?

Da vi er en onlinebutik, er vores tjenester kun tilgængelige via vores hjemmeside.

Er dette firma legitimt og sikkert at handle med?

Vi forstår dine bekymringer, da der er mange ikke-legitime kilder online, og for forbrugeren er meget svært at vælge den rigtige partner! Vi er et helt legitimt firma, der har arbejdet med succes i mere end 4 år og har regelmæssig online kundesupport (mandag til fredag). Alle vores produkter er produkter af høj kvalitet fra kendte apoteker. Vi er et professionelt onlineapotek. Det er i vores bedste interesse, at du er tilfreds med vores service, så du kan fortsætte med at komme tilbage! Du kan bestille med total fred i dit sind! Vi er gode forretningspartnere, og du vil til sidst elske os, så mange andre allerede gør.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Da vores tjenester er optimeret til at blive gennemført online og over hele verden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside. Vores kundeservice fungerer regelmæssigt dagligt, og vi vil svare på din e-mail inden for 1 til 12 timer!

Er min signatur nødvendig for forsendelse?

Vi tilbyder en registreret e-mail-tjeneste, som kræver din underskrift for at modtage pakken, men det er ikke grund til bekymring, da den eneste forskel er, at den registrerede pakke kan spores, resten af procedurerne er nøjagtigt de samme som for almindelig post .