Turanabol 20

Producent: Dragon Pharma

Produktkode: 719

Tilgængelighed: På lager

Pris: 101,48€
Ex moms: 101,48€

Køb Turanabol 20 i Danmark

Den aktive ingrediens i dette lægemiddel er 4-chlordehydromethyltestosteron (Turinabol). Denne anabolske steroid produceres af mange medicinalfirmaer og er et af de bedst sælgende stoffer på markederne i hele verden.

I modsætning til methandrostenolon (Dianabol), som har en meget lignende virkning som Turinabol, er den eneste forskel mellem de to, at Turinabol har et chloratom mere på det fjerde kulstofatom. Turinabol eliminerer aromatisering til østrogen, så du kan glemme alt om bivirkninger som gynækomasti og vandretention. Turinabol har ingen høje androgene egenskaber, så det kan bruges af kvindelige atleter uden frygt for viriliserende virkninger, forudsat naturligvis at de lovbestemte doser overholdes.

 

Effektivitet af Turinabol

På grund af sin ekstremt lave androgene aktivitet (kun 6-50% af testosteron) og anabolske virkning (54-180%) afhængigt af brugeren, anvendes Turinabol i cyklusser for at øge muskelmassen. Det bruges også med succes af atleter i perioder med lean og kvalitet, afgrænset muskelvækst. De fleste atleter, der har taget Turinabol i cyklusser, rapporterer, at det tager meget lang tid at få styrke og masse, men ifølge de praktiserende atleter er resultaterne svære at sammenligne med noget andet. Turinabol opbygger magre, veldefinerede og hårde muskler, øger atletens styrke og forbedrer den generelle fysik.

 

Anbefalinger til brug Turanabol piller af Dragon Pharma

Den anbefalede Turinabol-cyklus for begyndere er en af de sikreste og enkleste. Den består af 6 uger, den optimale dosis for en nybegynder er 40 mg om dagen i to separate doser. En pyramidal behandling anbefales ikke for dette produkt. Den sædvanlige dosis for erfarne atleter er 40-80 mg/dag uden udprægede bivirkninger. Forvent en betydelig stigning i masse og styrke fra disse doser.

For vægtøgning anvendes Turinabol i kombination med stærke androgener såsom Deca Durabolin eller Testosteron. (Testosteron Enanthate / Sustanon 250 mg/uge + Turinabol 25-50 mg/dag).

Pakke
Pakke 20 mg (100 piller)
Stof
Stof Turinabol (4-chlordehydromethyltestosteron)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest