Turinabol 10

Producent: Alpha Pharma

Produktkode: 561

Tilgængelighed: På lager

Pris: 58,43€
Ex moms: 58,43€

Køb Turinabol i Danmark

Turinabol er en oral steroid fremstillet af Alpha Pharma og sælges i vores butik. Det er baseret på den aktive ingrediens chlordehydromethyltestosteron, som i sine egenskaber er sammenlignelig med methandienon, men som beholder betydeligt mindre væske i kroppen. Turinabol forbedrer atleters fysiske præstationer og gør dem mere modstandsdygtige og stærkere selv under de mest anstrengende træninger.

Turinabol forårsager en stigning i tætheden og lindring af muskelmasse. På trods af hvor effektivt stoffet er, har alle dets egenskaber en gradvis virkning på cyklussen; men kvaliteten og slutresultaterne af Turinabol-cyklussen vil lade dig vide, hvor værdifuldt det er.

 

Effektivitet af Turinabol

Stoffet fremmer muskelvækst, gør atleter stærkere, samtidig med at det øger deres modstand. Det har fedtforbrændende egenskaber og øger også sult. Dette instrument gør det muligt for atleter at forbedre deres fysiske evner betydeligt og samtidig øge volumen og kvaliteten af deres muskelmasse. Turinabol tilbyder ikke en enorm mængde muskelmasse, så det anbefales kun til begyndere i solo-cyklusser, mens elitesportsudøvere bør blande det med andre steroider.

 

Anbefalinger til brug Tbol Pills

Turinabol er et meget vellykket lægemiddel med gode resultater, men det er vigtigt at få professionel rådgivning, før du bruger det. En professionel vil hjælpe dig med at bestemme den bedste individuelle dosis og behandlingsvarighed, der passer til dine behov. Det anvendes normalt i en dosis på 20-80 mg om dagen; begyndere bør starte med en beskeden dosis på 20 mg og gradvist øge dosis. Turinabol-cyklusser varer normalt 4-6 uger.

Turinabol bruges oftest i kombination med testosteronpropionat for at opnå en beskeden, men højkvalitets gevinst af muskelmasse. Du kan få store gevinster i muskelmasse, når Turinabol kombineres med trenbolon og testosteron Enanthate. Før hver cyklus er det ekstremt vigtigt at vurdere dit helbred og din kropstilstand.

Pakke
Pakke 10 mg (50 piller)
Stof
Stof Turinabol (4-chlordehydromethyltestosteron)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest