Winstrol Oral (Stanozolol) 50

Producent: Dragon Pharma

Produktkode: 701

Tilgængelighed: På lager

Pris: 101,48€
Ex moms: 101,48€

Køb Winstrol i Danmark

Winstrol er et ekstremt følsomt steroid, men de resultater, det kan give, er langt fra glatte. Indtaget oralt kan dit fysiske udseende blive en helt ny verden, hvis du er motiveret til at spise rent og træne hårdt. For dem med en høj smertetærskel skal du ikke stoppe et øjeblik for at prøve Winstrol. Tag det vigtige skridt til at blive inspireret til at følge dine mål. Du vil se en stor forskel i løbet af kort tid, når du bruger Winstrol i en cyklus.

 

Effektivitet af Stanozolol

Winstrol Oral, også kendt som "Vinnie", er blevet populær i bodybuilding-miljøet på grund af nogle af dets funktioner og forskelle fra andre typer steroider. Lægemidlet øger ikke kun muskelmassen, men giver også muskelvævene en smuk definition. Det hjælper også med fedtforbrænding og forbedrer vene mønsteret.

Den næste positive kvalitet af Winstrol er en stigning i styrke og udholdenhed under sportsaktiviteter. Stoffet er især blevet værdsat inden for atletik og styrkeløft. Desuden fjerner Stanozolol ikke kun fedt, men også overskydende vand fra kroppen, så det bruges ofte af atleter til "tørring" eller skæring.

 

Anbefalinger til brug Winstrol af Dragon Pharma

For at opnå bedre resultater og for dem, der er bodybuildere, kan mænd starte Winstrol-cyklussen med en dosis på 25-50 mg. Dette er primært for begyndere og unge atleter. Erfarne brugere vil tage 50 mg eller mere af oral Winstrol.

Doseringerne kan endda være helt op til 100 mg. Denne steroid vil være utrolig effektiv for dem, der begynder at bruge det og allerede har en mager fysik. Når en atlets krop er fedtfattig, vil det give fantastiske resultater at tage lave doser af Winstrol, hvis man tager lave doser af Winstrol. Kvinder anbefales altid at tage meget lave doser i forhold til mænd og anbefales at starte med 5 mg. Det er klart, at hver kvinde og hver mand er unik, og doserne bør ordineres individuelt. Normalt tolereres dette steroid godt af begge køn..

Pakke
Pakke 50 mg (100 piller)
Stof
Stof Oral Stanozolol (Winstrol)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest