Dianabol 20

Producent: Dragon Pharma

Produktkode: 711

Tilgængelighed: På lager

Pris: 59,45€
Ex moms: 59,45€

Køb Dianabol 20 i Denmark

Dianabol 20 er den mest populære orale medicin i de seneste år. Den aktive ingrediens i hver tablet er methandienone (20 mg) (aka Dianabol, Dbol, Metan). Det er populært blandt både begyndere og erfarne atleter, fordi det øger styrke og muskelmasse. For begyndere, der er tilbageholdende med at begynde at tage steroider, er Dianabol-cyklussen ideel. Produktet har et stærkt anabolsk indeks, men det kan ikke bruges uden aromatisering, hvilket har en effekt på muskelvæksten. Det bevarer meget væske i kroppen, hvilket betyder, at muskler og sener ikke tørrer ud, og at atleten ikke lider af smertefulde kramper under træning.

 

Effektivitet af Methandienone

I løbet af en "solo" cyklus med Dianabol (uden andre stoffer) er det muligt at tage 10 kg kropsvægt, og ifølge nogle specialiserede fora kan nogle atleter tage op til 15 kg på. Men for at opnå sådanne resultater har en atlet brug for den rette genetik, træningserfaring og kost for at opnå sådanne resultater. Dianabol bevarer vand, og en atlet kan miste op til en tredjedel af den vægt, der er opnået i løbet af cyklussen på vand, som forlader kroppen 2-4 uger efter at cyklussen er stoppet.

 

Anbefalinger til brug Dianabol piller af Dragon Pharma

Der er en almindelig misforståelse, når folk tror, at 100 piller er nok til en hel cyklus for "begyndere". Dette er ikke korrekt. En fuld cyklus af Dianabol solo bruger op til 200 piller. I en sådan situation kan en cyklus vare op til 8 uger. Det anbefales, at dosis af dette steroid øges gradvist fra 20 mg til 50 mg hver dag. Tag tabletterne sammen med mad og rigeligt med vand. Resultaterne vil blive bedre ved gradvis at øge dosis. Denne cyklus vil hjælpe dig med at få mere masse og bevare dine resultater i længere tid.

Pakke
Pakke 20 mg (100 piller)
Stof
Stof Methandienone oral (Dianabol)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest