Npecia 5

Producent: Saint Michael Biotech

Produktkode: 661

Tilgængelighed: På lager

Pris: 27,68€
Ex moms: 27,68€

Køb Npecia 5 i Danmark

Npecia 5 er et oralt lægemiddel fremstillet af Saint Michael Biotech. Den aktive ingrediens er en reduktasehæmmer kaldet Finasterid, som er en behandling mod hårtab hos mænd. Dette stof blev specifikt udviklet til at reducere niveauet af dihydrotestosteron (DHT), som er det vigtigste hormon, der er ansvarlig for hårtab. Finasterid bruges ofte af bodybuildere under steroidcyklussen, hvor DHT-niveauet kan stige over normalen, hvilket øger sandsynligheden for hårtab.

 

Effektivitet af Finasteride

Ophobningen af DHT i hårsækkene fører til dystrofi og gradvis skrumpning, indtil håret holder op med at vokse, og folliklen til sidst dør. Enzymet 5-alpha reduktase er nødvendigt for dannelsen af DHT. Finasterid er en reduktasehæmmer, hvilket betyder, at det forhindrer dannelsen af DHT i hårsækkene. Dette fjerner med succes årsagen til skaldethed.

 

Anbefalinger til brug Npecia piller af Saint Michael Biotech

Finasterid bør tages i en dosis på højst 1 tablet (5 mg) om dagen. Indtagelse af høje doser øger ikke behandlingens effektivitet og øger sandsynligheden for bivirkninger.

Behandling med Finasterid er nødvendig i flere måneder for at erstatte udtynding af håret og opnå en synlig forbedring, så behandlingen bør vare mindst 12 uger.

Pakke
Pakke 5mg (50 piller)
Stof
Stof Finasterid (Propecia)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest