Clomid 50mg

Producent: Cipla

Produktkode: 628

Tilgængelighed: På lager

Pris: 7,18€
Ex moms: 7,18€

Køb Clomid 50 I Danmark

Fertomide 50 af Cipla er en af de mest effektive anti-østrogenmedicin. Den aktive ingrediens hedder clomiphencitrat (også kendt som clomid). Det er en selektiv østrogenreceptormodulator (SERM), hvilket betyder, at det blokerer receptorer og reducerer østrogenaktiviteten. Lægemidlet hjælper med at fremskynde de regenerationsprocesser, der er nødvendige efter steroidcyklussen er afsluttet.

 

Effektivitet af Clomiphene Citrate

Clomid fremskynder også produktionen af naturligt testosteron, hvilket forbedrer træningsresultaterne. Produktet har en positiv effekt på testikel- og receptorfunktionen. Dens aktive ingredienser øger frigivelsen af luteiniserende og follikelstimulerende hormoner. Clomid sænker ikke østrogenkoncentrationerne i blodet.

Anbefalinger til brug af Clomid Pills af Cipla

Lægemidlet anbefales normalt til atleter, der har en øget koncentration af østrogen. Det er bedst at begynde at tage produktet efter en steroidcyklus, men først efter at alle komponenter af steroidet er blevet fuldstændig fjernet fra kroppen. De, der ønsker at bevare de resultater, der er opnået efter en steroidcyklus, kan tage Clomid allerede 2 uger efter afslutningen af cyklussen.

Generelt anbefales det at tage 50-100 mg om dagen. Denne dosis tages i 2-4 uger. Dosis fortsættes derefter med en gradvis reduktion. Tabletten tages normalt sammen med rigeligt vand efter et måltid.

Pakke
Pakke 50 mg (10 piller)
Stof
Stof Clomifencitrat (Clomid)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest