Træningsprogram

14 Mar / 2017

Hvordan laver skuldrene bredere?

Write By: admin Published In: Træningsprogram Hits: 721 Comment: 0

Hej til alle vores læsere. Emnet for dagens artikel vil være praktiske råd om, hvordan du får skuldrene bredere. Efter at have læst denne artikel, har du sikkert allerede radikalt ændre logikken i at træne dine deltoids. Bare følg de foreslåede nedenfor regler, og være sikker på, at det helt sikkert vil blive afspejlet i en stigning i mængden af ​​din skulder bælte, Sund mad i Danmark​.

14 Mar / 2017

Hvordan man lærer at indhente?

Write By: admin Published In: Træningsprogram Hits: 747 Comment: 0

Hvis du træner for at føje til styrke og vægt, så være opmærksom på at stramme. Dette er en vidunderlig øvelse, der er i stand til at udrette mirakler med din krop. I dag vil vi tale om, hvordan man lære at indhente. En kvalitativ udvikling af muskler og en solid stigning i el-priserne - det er, hvad du får til gengæld, Bodybuilding i Danmark​.

Lad os se det i øjnene. De fleste af de "gamle skole" tips vanskeligt gennemførlige, og mange mennesker er på udkig efter lysere "moderne" swing teknikker. Det er meget trist. I sandhed, denne holdning viser, at vi er ved at blive doven. Old school afprøvet og testet. Det fungerede før, og uden tvivl stadig arbejder nu. En af de mest bemærkelsesværdige eksempler er blot pull-ups.

Strammer vanskelige, ingen konflikter, og dette gælder især for begyndere. Mange af dem har lavet en fejl og gav præference til simulatoren - færdiggøre øverste blok cravings, Bodybuilding i Danmark. Vægtene i det, kan de overvinde betydelige, men det gør ikke imponere nogen. Det er bedre at investere din tid i at trække - er en sikker måde at øge styrken, masse og kropsbevidsthed.

14 Mar / 2017

Vi har oprettet et organ til "Relief"

Write By: admin Published In: Træningsprogram Hits: 1544 Comment: 0

Lindring af kroppen som i dette billede af en levende mand af kød og blod, nemlig, du har en chance. For at opnå dette udseende af dine muskler er ganske reel. Og for det, bør du ikke sætte målet - den komplette afbrænding af fedt i kroppen, Bodybuilding i Danmark.

Hemmeligheden bag sådan en lettelse - hudens tilstand. Efter alt, selvom du ærmer alt fedtet, vil din hud være ret tyk, og hendes muskler vil ikke være synlige. Atleter med relief som på billedet, huden er meget tynd, ikke tykkere end et par notebook ark.

Huden - det største organ i den menneskelige krop, ikke kun udfører beskyttende funktion, men også opbevaring fluid. Det er på grund af, at huden indeholder store mængder af væske, tyk hud, selv fedt. Så for ikke at være tykhudet og demonstrere deres lindring fra huden har brug for at uddrive væsken, Bodybuilding i Danmark.

Vægttabet med hjælp af jogging om morgenen
23 Mar / 2017

Vægttabet med hjælp af jogging om morgenen

Write By: admin Published In: Træningsprogram Hits: 1871 Comment: 0

Fordelene ved at køre skrevet en masse bøger og artikler. Men som det tidspunkt på dagen er bedst at afsætte til denne proces med forbedringer, der ikke er enighed. En rimelig argument lyder, hvad er at foretrække at køre om natten eller om dagen. Hvorfor de fleste trænere og atleter insisterer på, at køre mere nyttigt? Hvad gør en køre i morgen?

Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)