Aminosyrer til sportsfolk

Aminosyrer til sportsfolk

Write By: admin Published In: Mad bodybuilder Created Date: 2017-03-29 Hits: 2328 Comment: 0

Aminosyrer, hvad er de til? Aminosyrer - de kemiske forbindelser, der er involveret i talrige processer, der forekommer i kroppen: de formular proteinforbindelser er byggestenene for muskel, etc. Anvendes aktivt af sportsfolk i Danmark bodybuilding ... Fundet i mange sportsgrene kosttilskud.

Aminosyrer er de "regler bolden" i den menneskelige krop. De påvirker stemningen, forbedre den mentale kapacitet, normaliserer mentale tilstand og genoprette kroppens væv, og selv er ansvarlige for seksuel aktivitet. En del af aminosyrerne er dannelsen af ​​enzymer, som er nødvendige for absorption og fordøjelse af protein.

Anvendelsen af ​​aminosyrer atleter-atleter så populære, fordi de er - en vigtig komponent i den menneskelige krop. Selv i den overdrevne brug af dem er ikke en bivirkning. Det er kun muligt i tilfælde, hvis du spiser produkter af lav kvalitet, købt fra ubekræftede leverandører.

 

Aminosyrerne er nødvendigt ikke blot for væksten af ​​muskelfibre og styrke dem, de bringer tilbage til normal mental tilstand efter en træning og påvirke et stort antal andre processer, fra at forbedre dit humør og styrke immunforsvaret, slutter udskillelse af toksiner fra kroppen.

 

Voksne organisme indeholder tyve protein aminosyrer, hvoraf 11 kan udskiftes, (organismen selv kan spille), og 9 - uundværlig (ca. 40-43% af som forekommer i BCCA aminosyrer). Det betyder, at de skal være regelmæssigt indtager fra mad eller kosttilskud.

 

Aminosyrer til muskelvækst

De mest populære aminosyrer i sportens verden er:

BCAA gruppe - leucin, valin, isoleucin. Disse tre aminosyrer har stor effekt på udviklingen, rehabilitering og vedligeholdelse af muskeltonus.

 • Leucin er en energikilde, der giver dig mulighed for at forny processen med uddannelse, inddrivelse af muskler, knogler, hud, så det er ofte ordineres til patienter i den postoperative periode. Leucin er afgørende for korrekt muskeltræning og udvikling, det forhindrer ødelæggelse af protein forbindelser.
 • Isoleucin er involveret i de processer, der forekommer i cellerne i kroppen, det giver energi til musklerne og beskytter musklerne under træning og kost forlænger fysisk og mental udholdenhed. Dens reduktion fører til et fald i muskelmasse volumen, træthed, sænke blodsukkeret. En person kan opleve angst, frygt.
 • Valin. Aminosyre, som er en af de vigtigste deltagelse i syntesen og vævsvækst. Valin bruges ofte efter en træning, som bidrager til muskel opsving. Det øger også aktiviteten, udholdenhed, forbedrer koordination.

 

Maksimalt udbytte af træningen, kan du opnå, mens man spiser alle tre aminosyrer, der er anført ovenfor. De findes i mange sport kosttilskud kan markedsføres i form af tabletter, kapsler, i pulverform.

 

 • Taurin . Findes i store mængder i muskelfibrene. Reduktion dets grad af negativ indvirkning på menneskers sundhed. Taurin har en gavnlig virkning på proteinsyntese, styrker nervesystemet, forbedrer hjertefunktionen, sænker kolesterol og blodsukker, forbedrer synet, og har mange andre positive effekter. Virkningen af accelereret muskelvækst under kronisk administration af taurin ikke overholdes, er det mere virker som en stimulator af muskel, holde dem i god form.
 • Arginin . Involveret i de processer af transport af næringsstoffer og ilt, det accelererer væksten af muskler, fremmer fedtforbrænding, hvorved formen bliver mere slank, forbedrer omsætning, opløftende, stimulerer immunsystemet tjener som donor bærer og nitrogen. Det er meget vigtigt for mænd, da sædceller er 80% på grund af dette byggemateriale. Efter tredive års produktion af aminosyren er reduceret, så man skulle genopbygge sin plan.
 • Glutamin . Den mest forekommende aminosyre i det menneskelige legeme. Stimulerer protein metabolisme, støtter immunsystemet i den ønskede tilstand, deltager i processen med at genoprette muskelvævet er en energikilde.
 • Histidin. Aminosyrer er nødvendige for vævsreparation og vækst. Fordi det er syntetiseret carnosin, som er en stærk antioxidant muskel, som forhindrer skader på muskler og anæmi. Af denne grund, histidin undertiden bruges af bodybuildere.

 

Aminosyrer til vægttab

Ikke alle aminosyrer påvirker udviklingen af ​​muskelgrupper. Der er en række af aminosyrer, som forhindrer et fald i appetit niveau og kæmper med overskydende fedt. Disse omfatter:

 • Carnitin. Effektivt behandler overdreven kropsfedt med et minimum af bivirkninger, giver energi til langvarig motion, udlæser ophobning af skadelige organisme. Hovedleverandør - mejeri- og kødprodukter. en sådan virkning i at tabe er muligt, fordi aminosyren er simpelthen forhindrer fedt gain. Plus, det hjælper til at undgå indtagelse af hjerteanfald.
 • Phenylalanin. Aminosyre hjælper med at reducere appetit, øger effektiviteten, forbedrer humør, aktiverer stofskiftet. Det er en del af fedt brændere.
 • Lysin. Denne aminosyre inhiberer irritabilitet, som forekommer mange gange i kosten, hjælper med at normalisere fødeindtagelse, øger immunitet.
 • Arginin. Meget effektiv aminosyre til vægttab. Ifølge den forskning af sine regelmæssige og korrekt brug af resultater i fedt tab med 60 procent.

 

Klassificering af aminosyrer i Danmark

Ifølge klassificeringen af ​​aminosyrer er udskiftelige, uerstattelige og delvis erstatte hinanden. Essentielle aminosyrer kroppen kan producere på egen hånd, men vigtigt krav for ind i kroppen udefra. Man fylder deres lager gennem mad og diverse kosttilskud. Til delvist ombyttelig er arginin og histidin. For den normale funktion af alle kroppens systemer, vi har brug for hele sættet af tyve aminosyrer enheder.

 

Og aminosyrer er forskellige:

1. Positionen af ​​aminogruppen: alfa, beta, gamma og så videre. De vigtigste er alfa-aminosyrer, som er byggestenene i proteiner og peptider

2. På niveauet for forekomst i proteiner

3. Med antallet af amino- og carboxylgrupper.

 

Aminosyrer for atleter i farmaci

Købe aminosyrer på apoteket kan være i forskellige former: i form af tabletter, pulver, kapsler, pulver eller opløsning, eller blot som en væske. En anden ting, der er meget sjældent, de kan findes der, nogle gange kan de være svære at finde.

Aminosyrer i flydende form meget hurtigere absorberes af kroppen, og har dermed en hurtigere virkning.

Ulempen er en højere pris sammenlignet med pulver modparter, samt øgede krav til opbevaring af aminosyrer. Meget almindelige er aminosyrekomplekser indeholdende både en ikke-essentiel og væsentlig aminocarboxylsyrer og BCAA.

 

Så kan de følgende aminosyrer købes på nogle apoteker:

 • L-arginin (vazoton). Det fås i kapsler, tabletter, der omfatter biologisk aktive additiver og andre vitaminkomplekser. Før du starter programmet anbefales at konsultere en specialist. Omkostningerne, afhængigt af doseringen i området fra halvtreds til femhundrede rubler.
 • BCAA komplekser. Sælges i form af kapsler eller tabletter, pakket i en glasbeholder.
 • Taurin, tilgængelig som tabletter, kapsler eller pulver. Indeholdt i sammensætningen af ​​mange lægemidler, såsom dibikor, peptamen et al.
 • L-glutamin. Fordi det er den mest forekommende aminosyre i det menneskelige legeme, kan det ikke sælges på apoteker. Produkt formular - kapsler, tabletter.
 • Histidin. Sælges i kapsler. Opløsningen indgives intramuskulært.
 • Aminosyrer og aminosyre-komplekser sælges i sport ernæring butikker, hvor de kan købes uden problemer. Prøv ikke at købe medicin fra online butikker, en høj risiko for forfalskning.

 

Sådan skal du tage aminosyrer?

Til oppumpning musklerne aminosyrer oftest bruges som en del af energidrikke, er det taget til sukker, almindeligt vand og aminosyrer selv. Alt dette opløses, rør og drikke. Anvendelsen af ​​en flydende form så hurtigt som muligt fører til assimilation. Den mest optimale tidspunkt for modtagelse - efter træning, og før hende, og i løbet af det. I flydende form anvendes under træning og før og efter - resten. Du kan tage aminosyrer og umiddelbart efter at vågne op, for at forhindre, at processen med katabolisme.

 

Sådan skal du tage til vægttab?

Process modtagelse aminosyrer med vægttab ikke anderledes. Alt er gjort nøjagtigt som beskrevet ovenfor. For hurtigere resultater, kan du tage dem mellem måltiderne.

 

Dosering

Uanset anvendelsen af ​​aminosyrer - vægttab eller muskel gevinst, bør doseringen være 5-9 gram. I løbet af dagen er det nok til at gøre det to eller tre gange. Når du køber amino opmærksomme på portionsstørrelse og antallet af gram.

 

Varigheden af

Aminosyrer kan tages, så længe du ønsker. De er - en naturlig del af kroppen i store mængder findes i fødevarer, kombineret med alle former for sport ernæring. Bodybuildere foretrækker at bruge dem med anabolske komplekser, kreatin eller protein.

 

Hvilke fødevarer indeholder aminosyrer?

Fødevarer - leverandør af naturlige aminosyrer, altid at være i det offentlige rum, og er de vigtigste:

 • kyllingefilet
 • laks
 • makrel
 • tun
 • kalkun filet
 • æg
 • jordnødder
 • oksekød
 • svinekød
 • fedtfattig hytteost
 • sild
 • boghvede
 • bønner og andre bælgfrugter
 • havre og risengrød
 • kartofler
 • pasta
 • brød
 • kød kanin
 • mælk
 • ost

Antallet af milligram forskellige aminosyrer i forskellige produkter varierer fra 50 til 2000.

Mange atleter tage aminosyrer ikke blot at accelerere muskelvækst og hurtig genopretning af muskelvæv efter en hård udmattende træning. De - en uundværlig del af vores krop.

Aminosyrer forbedre hjernens aktivitet, lindre stress, føre nerver for at reducere kolesterol. Deres ulempe overfor nedbrydning af kroppen, i strid med huden ernæring, dårlig appetit.

Derfor vil enhver og alle aminosyrer være nyttig og vil ikke blive skadet.

Tags: leucin isoleucin valin glutamin protein

Related Blogs By Tags