Vægttabet med hjælp af jogging om morgenen

Vægttabet med hjælp af jogging om morgenen

Write By: admin Published In: Træningsprogram Created Date: 2017-03-23 Hits: 2238 Comment: 0

Fordelene ved at køre skrevet en masse bøger og artikler. Men som det tidspunkt på dagen er bedst at afsætte til denne proces med forbedringer, der ikke er enighed. En rimelig argument lyder, hvad er at foretrække at køre om natten eller om dagen. Hvorfor de fleste trænere og atleter insisterer på, at køre mere nyttigt? Hvad gør en køre i morgen?

Timing til sport og kører i særdeleshed, i første omgang afhænger af dit arbejdsmiljø og daglige rutine. Hvis du har brug for at komme på arbejde, for eksempel, 6,00, stiger behovet for at køre på 4,00. Er det virkeligt? Så en mock kan kun unikke personlighed. Men for standard arbejdsforhold under hvilke bør du komme til arbejdspladsen i 8.30-9.00, 6.00 for stigningen i morgen løb - ikke et problem.

Resultaterne af at køre i morgen - et gebyr på livlighed for hele dagen, og øge selvværd. Skulle der være nogen tvivl om, at starte dagen på denne måde, vil du føle dig som en vinder, og vil tilbringe dagen er langt mere effektiv? 

 

Kørsel om morgenen for at tabe sig i Danmark

Jogging i morgen for vægttab skal vare en time. Hvorfor?

Processen med at opdele fedt celler begynder efter 30 minutters spil. For at fastholde en sådan afstand kan ikke alle, bør selv en uddannet atlet holde et moderat tempo, så for ikke at bære ned i kroppen.

Men der er måder at fremskynde processen med at brænde fedt celler.

 

  • Fremragende resultater opnås ved at køre på en ujævn overflade. Vælg området med milde op- og nedture eller trapper. Klatre op, du giver dit hjerte belastning, starte accelerationen af ​​stofskiftet og forbrænde fedt. På nedkørslen du uden at stoppe, reducerer intensiteten af ​​lasten, og gør det muligt for hjertet til at hvile, uden at overbelaste den.

 

  • Coaches anbefale en anden måde at køre for dem, der ønsker at tabe sig hurtigt, men ikke har en hel time af tid til at starte processen med fedtforbrænding. Denne metode er baseret på interval løb. Du skal blot skifte intensiteten af ​​belastningen. Du starter med en gåtur og en køre for et par minutter, gå til den gennemsnitlige tempo. Ca. 15 minutter, starter acceleration og maksimal hastighed blød i 2 minutter. Efter der reducerer gradvist hastigheden og inden for 10 minutter, fortsætte med at flygte til at bruge på den gennemsnitlige sats. Under kørslen, er det ønskeligt at gøre 2-3 acceleration.

 

  • Opdel afstanden i segmenter og skifte alt for at pusterum også fungerer fint til at brænde fedt. Hvordan virker det? Hvis du kører på stadion og har mulighed for at tælle antallet af målere, så gør det. For eksempel 50 meter du gå rask, 50m accelerere til det maksimale, 50 meter til at gå jogging. Gentag derefter cyklussen.

Som du allerede forstår den bedste måde at slippe af kropsfedt ved hjælp af løb - vekslen af ​​byrder af forskellig intensitet. Enhver af de ovenfor beskrevne fremgangsmåder giver ikke kroppen mulighed for at tilpasse sig til gentagne stress og hjælper med at ødelægge kalorier.

Men husk, at belastningen på hjertet er afgørende. Før du deltager i morgen løb, besøge lægen, gå gennem undersøgelse og udvikle sig sammen med den intensitet.

 

Sådan begynder at løbe rundt om morgenen i Danmark?

Det begynder at køre i formiddag for begyndere med en fast beslutning. Forbered psykologisk, vælge det rigtige tøj og sko, planlægge morgenen til sidste detalje. Du skal ikke være for sent på arbejde, fordi det i aften, forberede tøj og ingredienser til morgenmad. Efter jogging, bør du tage et brusebad, roligt have morgenmad, få klædt og gå på arbejde. Forsinkelsen eller ballade under kommissionen vil køle din iver og ødelægge en positiv holdning.

 

Hvis du er nybegynder, skal du starte med en varm-up jogging og walking, gradvist bevæger sig ind i en køre. Må ikke haste til at øge belastningen på én gang, kan det føre til skade.


Vælg det rigtige sted at køre. Asfalt dækker - den værste løsning for kørslen som for høj belastning på rygsøjlen og leddene. Vælg parker, stadioner med en blød covering spor. Hvis du kører på asfalt - den eneste mulighed, købe en speciel løbesko. De vil reducere belastningen på rygsøjlen og hjælpe med at forhindre skader.

 

En af de største fejl uerfarne løbere - forkert skridt og kropsholdning. Vælg mindst et par dage til at øve med en træner og lære at køre ordentligt. Træneren vil lære dig at engagere effektivt at overvåge puls og anerkende kroppens signaler. Nogle smerter bare skal overvindes, nogle tyder på, at behovet for at reducere intensiteten af ​​din træning.

  • Må ikke køre fra at køre til et maraton og super-hastighed.
  • Den første uge - en søgning efter den optimale tilstand for træning. Prøv jogging, intensitet forandring, forhindringer, trapper eller elevatorer downhill. Din krop vil fortælle dig præcis, hvilken vej der passer dig bedst.
  • Kørsel med en fuld mave kan ikke. Drik et glas vand før motion, sød te. Du kan spise et æble.
  • Vær meget opmærksom på åndedrættet. De rytmiske indåndinger for at hjælpe med at køre mere og gøre din træning mere effektiv.

De første par dage efter begyndelsen af ​​morgen kører er det sværeste. Du vil få en million grunde til at gå glip af uddannelse i dag, og flytte det til i morgen. Kig efter noget argument, men stå op og begynde at køre. Ønsket om at afslutte eller udskyde kører karakteristisk for hver nybegynder. Det vil kun forsvinde efter du er afhængig, og du vil se resultaterne af deres indsats. Efter et stykke tid vil du føler dig utilpas, hvis du ikke har tid til at løbe om morgenen.

 

Det er nyttigt, om at løbe om morgenen?

Nyttige end jogging om morgenen?

Efter en total afslapning af kroppen under søvn kører - den bedste måde at starte arbejdet med musklerne og aktivere stofskiftet.

At dette er den største fordel ved at køre om morgenen.

 

Morgen - et godt tidspunkt for dem, der ikke overbevist og genert latterliggørelse forbipasserende. Enig, for folk, der er overvægtige, er det afgørende. Om morgenen den store by gader lille vejtransport, luften er ren og iltet. Du træner ikke kun muskler og udholdenhed, tage væk ekstra kilo. Du sætter i den rækkefølge i åndedrætsorganerne. Tror du, det er bedre at gøre, indånde udstødningsgassen eller den friske morgenluft? Især nyttigt for jogging i vinteren. Frostluft anses for at være helbredende.

Brug morgen køres og løgne i det psykologiske øjeblik. Du starter dagen med en lille sejr over sig selv, over deres dovenskab. Med begyndelsen af ​​hele dagen vil blive en succes. Problemer, der kan banke off balance med langsom, med en kop kaffe og en cigaret proces med at vågne op efter en formiddag køre og en forfriskende brusebad vil være ubetydelig og løst straks. Du vil være lettere at give op dårlige og for højt kalorieindhold fødevarer. Læger har fundet en direkte sammenhæng sport om morgenen og en god, sund søvn.

Lav en formiddag køre mere effektivt hjælpe mere motion. skubbe systemet fra gulvet, boremaskine presse, er squats perfekt kombineret med en løbetur.

 

Kan jeg køre om morgenen?

Tal om farerne ved jogging siger sjældent. Men mange, denne information er alarmerende. Det handler ikke om de sundhedsfarer og manglen på information, undertiden i en elementær dovenskab. Mod jogging kun tjene dem, der ikke er i stand til at stå tidligt op. De mennesker kaldes "ugler". Selvfølgelig, hvis du går i seng klokken 2-3 om morgenen, klatring til en løbetur på 6-7 am ikke god til glæde du vil bringe.

Skadelig om du skal køre i morgen? Mennesker med højt blodtryk og hjertesygdomme, behøver lægerne ikke anbefale at køre om morgenen. For meget stress eller skarp efter en tilstand af ro, hvor organismen er om natten, kan gøre ondt. Så nybegyndere atleter bør være en lille smule at vænne sig til at køre om natten eller i løbet af dagen, og efter lægens tilladelse til at flytte til morgen løb.

 

For dem, der ikke har helbredsproblemer, fik jeg ikke forbuddet mod lægen jogging og dem, der bor i en naturlig rytme (søvn om natten) er bedre løb om morgenen.
 

Kørsel i morgen eller aften?

En af de mest kraftfulde argumenter på "løbetur om morgenen eller om aftenen" problemer med at falde i søvn. Løb skal være senest 2,5 timer før den tid, du planlægger at gå i seng. Efter stress, som er en kraftig motion, kroppen har brug for tid til at slappe af. Find tid mellem arbejde og familie mennesker sove meget vanskeligt. Der er indenlandske bekymringer, kommunikation med børn, møde med venner.

Hvis du kører i morgen det ikke virker på alle, der kun om aftenen. Men i det mindste i weekenden forsøge at gøre jogging. De er mere hensigtsmæssigt og effektivt.

 

Sådan køres i morgen?

Begyndere trænere anbefaler at starte med 25 minutter. Gå til timers træning afhænger af de individuelle karakteristika af kroppen, sundhed og fitness grad. køre tid afhænger af, hvor meget tid du skal bruge på gebyrer og på vej til arbejde. Hvis du har råd til at råd til at køre en halv time - på sundheden. Det har til sin rådighed i en halv time - alt for godt, men bruge denne tid mere effektivt ved at anvende den metode af vekslen stress intensitet.

Glem ikke om følelsen af ​​foranstaltninger. Læg selv til udmattelse i morgen og hele dagen lang i en tilstand af ride en hest - er for meget. Den næste dag, du bare ikke kravle ud af sengen for en formiddag køre. Husk, løb skal være sjovt. Først da det vil gavne.