Hvordan man lærer at indhente?

Write By: admin Published In: Træningsprogram Created Date: 2017-03-14 Hits: 1010 Comment: 0

Hvis du træner for at føje til styrke og vægt, så være opmærksom på at stramme. Dette er en vidunderlig øvelse, der er i stand til at udrette mirakler med din krop. I dag vil vi tale om, hvordan man lære at indhente. En kvalitativ udvikling af muskler og en solid stigning i el-priserne - det er, hvad du får til gengæld, Bodybuilding i Danmark​.

Lad os se det i øjnene. De fleste af de "gamle skole" tips vanskeligt gennemførlige, og mange mennesker er på udkig efter lysere "moderne" swing teknikker. Det er meget trist. I sandhed, denne holdning viser, at vi er ved at blive doven. Old school afprøvet og testet. Det fungerede før, og uden tvivl stadig arbejder nu. En af de mest bemærkelsesværdige eksempler er blot pull-ups.

Strammer vanskelige, ingen konflikter, og dette gælder især for begyndere. Mange af dem har lavet en fejl og gav præference til simulatoren - færdiggøre øverste blok cravings, Bodybuilding i Danmark. Vægtene i det, kan de overvinde betydelige, men det gør ikke imponere nogen. Det er bedre at investere din tid i at trække - er en sikker måde at øge styrken, masse og kropsbevidsthed.

Hvordan man lærer at indhente fra jorden, Som bodybuilding i Danmark?


Dette materiale er primært rettet mod dem, der hverken kan indhente en gang. De, der kan udføre 3-5 pull-ups, også falder i målgruppen for denne artikel. Og selv dem, der betragter sig selv "legende" simulator for topstangen, men har svært ved arbejde på baren, vil også være en masse at lære. Forestil Dem, hvad horisonter åbner op for dig, hvis du mestrer pull, Hvordan folk spille sport i Danmark?

Mange bodybuildere for nemt udføre denne øvelse, trække hans tunge krop til baren, men stadig hang på båndet belaste godt lavet, at øge belastningen. Tilbage ryabyat disse naturligvis enormt bred ...

Men, sandsynligvis, nok indledende, hele pointen med denne post er at lade dig vide - ingen er ikke for sent at begynde at lære at blive strammet. Ligegyldigt hvor meget du kan være året eller hvad længden af ​​din træning. Fordelene er enorme og vil være lige dumt at passere dem, Hvordan folk spille sport i Danmark?

Fundament


Der er to hovedtyper af pull-ups

- bredt greb pullups

Tag fat i baren greb lidt fedt skuldre. Spænd således at hagen var lidt over niveauet af målet. På dette tidspunkt, tage en lille pause og vende tilbage til udgangsposition, Find et træningscenter i Danmark.

- Reverse grip pullups

Det er næsten det samme som den tidligere version. Den eneste forskel er, at i dette tilfælde, du bruger grebet, hvor håndfladerne vender mod dig, Find et træningscenter i Danmark.

De to hovedtyper af pull-ups er de bedste blandt de andre varianter af denne øvelse, Sund mad i Danmark. Hver af dem har sine egne fordele. Et bredt greb involverer primært den øverste del af det bredeste. Omvendt greb indlæser den nedre del deraf, midt på ryggen og biceps. Regelmæssig udførelse af begge typer af pull-ups, for at opbygge en magtbase og forberede din krop til mere avanceret træning, Sund mad i Danmark.