Vi har oprettet et organ til "Relief"

Write By: admin Published In: Træningsprogram Created Date: 2017-03-14 Hits: 1877 Comment: 0

Lindring af kroppen som i dette billede af en levende mand af kød og blod, nemlig, du har en chance. For at opnå dette udseende af dine muskler er ganske reel. Og for det, bør du ikke sætte målet - den komplette afbrænding af fedt i kroppen, Bodybuilding i Danmark.

Hemmeligheden bag sådan en lettelse - hudens tilstand. Efter alt, selvom du ærmer alt fedtet, vil din hud være ret tyk, og hendes muskler vil ikke være synlige. Atleter med relief som på billedet, huden er meget tynd, ikke tykkere end et par notebook ark.

Huden - det største organ i den menneskelige krop, ikke kun udfører beskyttende funktion, men også opbevaring fluid. Det er på grund af, at huden indeholder store mængder af væske, tyk hud, selv fedt. Så for ikke at være tykhudet og demonstrere deres lindring fra huden har brug for at uddrive væsken, Bodybuilding i Danmark.

Må ikke gøre det nogensinde, Sund mad i Danmark!


Den mest almindelige metode til at fjerne væske fra huden er anvendelsen af ​​stoffer - diuretika (diuretika). En sådan fremgangsmåde er ikke kun trofast, men også farligt. Her er hvorfor.

Vanddrivende medicin er skabt primært som narkotika. Deres metode er at bidrage til at øge adskillelsen af ​​urin. Hovedformålet med diuretika - kampen mod kritiske hævelse og væskeophobning i kroppen. Det er formålet med disse produkter - behandling af sygdom i stedet for blot at fjerne vand fra kroppen, Sund mad i Danmark.

Nu analyserer vi den situation, hvor disse stoffer tager en rask person. Når der ikke er sygdom, intet at kæmpe, diuretika begynder at kæmpe, du ved hvem, Højre, med din sund krop. Mere specifikt, først og fremmest med dine nyrer. Og din krop begynder at kæmpe for sit liv allerede, Find et træningscenter i Danmark.

Hvad der præcist er faren? Diuretika sund krop begynde at trække vand fra hele kroppen, herunder blod, hvilket fører til fortykkelse af blod. Og goddag spasmer og kramper, som Disse diuretika "venner" fjernes fra kroppen sammen med den flydende kalium. På denne sats, snart vi mødes og hjerteanfald, men i sidste ende - kan hjertet simpelthen stoppe, Hvordan folk spille sport i Danmark?

Galdesten sygdom (dvs. dannelsen af ​​sten i galdeblæren) og nyresten - en professionel højdesyge - atleter, der vil opnå lindring for den farlige vej for at bruge diuretika.

Generelt har du sikkert allerede kommet til den konklusion, at i hans sind og hans sanser atleter ikke ty til brugen af ​​diuretika, og du ikke bør. Hvad er løsningen? Løsningen er enkel og effektiv på samme tid - homøopati, nemlig brug af diuretika Urtete. Det centrale er, at diuretika sikre urteekstrakter til din krop, i modsætning vanddrivende lægemidler, Som bodybuilding i Danmark?.

Det første tal

Mælkebøtte rod. Solgt i form af kosttilskud eller naturlægemidler i regelmæssige apoteker. Mælkebøtte rod - en naturlig, en naturlig diuretikum. De aktive stoffer bidrage til fjernelsen af ​​saltet legeme, som indeholder et arbejdsprogram nyre. Således viser det sig, udestående diuretisk virkning. Men i modsætning til de lægemidler, mælkebøtte rod udsender ikke kalium udskilles alene salte, Bodybuilding i Danmark.

Det andet tal


Bearberry. Melbærris - en medicinsk plante, som også er en fremragende diuretikum. Det omfatter mange nyttige ingredienser som arbutin og andre. I øvrigt arbutin del af tranebær og blåbær, så de kan udskiftes sæson bearberry, Bodybuilding i Danmark.

Bouillon og bearberry ekstrakter fra dem på grund af tilstedeværelsen af ​​talrige vitaminer og organiske syrer, for at skabe en virkning som vask af urinvejene. Så at der ud over tilbagetrækning af væske fra kroppen, er du nødt til at komme hjem terapi.

Three Number


Ironisk nok, koffein. Koffein tage 200-400 mg tabletter 2-3 gange dagligt. Sammenlignet med de første to lægemidler, vanddrivende effekt af koffein betydeligt svagere. Situationen ændrede sig dramatisk, når det tages i kombination betyder. I dette tilfælde, at virkningen af ​​koffein nå hidtil usete højder, og dramatisk fremskynde afslutningen af ​​salte fra kroppen. Må ikke bekymre dig, hvis effekten er så stærk, at du mister i størrelsesordenen 5 liter væske. Dette skyldes det faktum, at koffein vil fremme blodgennemstrømningen til nyrerne, og følgelig fjernelse af flydende urin. Blod, til gengæld tage væske fra huden, og som et resultat - din smukke "relief" som billedet, bare åbenbar, Sport i Danmark