Toppen af ​​de mest stillede spørgsmål i bodybuilding

Write By: admin Published In: Spørgsmål om bodybuilding Created Date: 2017-03-14 Hits: 2056 Comment: 0

Især for vores læsere, har vi lavet en samling af de problemer, der er mest interesseret i atleter, både begyndere og professionelle i bodybuilding. Svarene på disse spørgsmål er givet af erfarne fagfolk. Måske svarene vil overraske dig og bringe noget nyt til din træning regime. Nyd din læsning, Sport i Danmark.

Når den lodrette stak blokken, trække i håndtaget til brystet eller halsen?!

Den øverste link er givet ved halsen er ikke alle atleter, så de fleste blot bøje deres hals end efterligne cravings.

For at sikre denne øvelse, den lodrette blok håndtere bedre trække brystet, Sund mad i Danmark. Dette reducerer risikoen for skader og øger effektiviteten.

Er der behov for en vægt bælte for bodybuildere?

Bæltet skal du blot når du udfører styrke øvelser med få gentagelser - den 3.-6, Sund mad i Danmark.

Men (!), Fjern remmen efter styrketræning. Ikke hvad han udfører andre øvelser. Så snart du strammer selen - Tryk og slapper tilbage. Hvis du ikke ønsker en negativ effekt på output - fjerne dit bælte efter magt sæt.

Bænkpres er fortjent betragtes som den mest effektive øvelse for brystmusklerne?

Forstå, at bænkpres er en øvelse i magten, Find et træningscenter i Danmark. Skulder og albueled er påvirket af denne øvelse, hvis du gentager det mange gange i lang tid. For at få resultatet erfarne atleter rådes skrå bænkpres, i de fleste tilfælde med en håndvægt, og avl. Så du sikkert pumpe over sine pecs, Hvordan folk spille sport i Danmark?

Med hvilken vægt virkelig hurtigt puste vægt?

Noterer vægten ikke signifikant føje til din vægt. Tag et grundlag malopovtornuyu arbejde for dig med den kritiske vægt. Så styrketræning vil være mindre, vil være færre tårer, og resultatet vil kunne mærkes, Bodybuilding i Danmark.

Hvad skal være antallet af træning om ugen?

Ved svær kraft stil, kan du gøre tre træning om ugen. Hvis dit mål vægt - fire træning om ugen og ikke mere.

Ikke peretreniruytes! Så snart vil dække psykologisk træthed - hallen eller foden. En ekstra hviledag vil hjælpe dig med at overvinde det. Og selvfølgelig, pas på ensartethed i uddannelsen jorden, Som bodybuilding i Danmark?