Har Du Brug For Steroider?

Har Du Brug For Steroider?

Write By: admin Published In: De steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1686 Comment: 0

Bodybuilding opstået på baggrund af fremkomsten af steroider, de fortsat er en integrerende del heraf. Der er intet mærkeligt i det faktum, at alle, der er i pumping iron, før eller senere vil tænke over muligheden for at anvende sådanne midler til at opnå mere synlige resultater af deres træning. Grunde til, at professionelle sportsfolk og Motionister bruger steroider, flere.

Virkningen af fællesskabet. Blandt bodybuildere, idéen om naturlig træning ikke bliver taget alvorligt og afvist. Erfarne atleter i lang tid, at tage steroider, er at forsøge at vise deres unge og neopoznannymi kolleger, der uden at "kemi" de vil ikke opnå noget som helst. De taler om de mirakuløse egenskaber af anabolske steroider, give eksempler og indvie de nye til de finesser af brug af medicin og om bivirkninger, hvis der er, så er kun i forbifarten. Med fremkomsten af Internettet, er denne propaganda gik ud over fitnesscenter og har spredt sig til sports-fora og specialiserede sites, hvor erfarne "kemikere" er glade for at give gode råd til nybegyndere atleter og i detaljer den rigtige maling fordele, i deres udtalelse, bodybuilding. I virkeligheden, disse "mentorer", der er ude af stand til objektivt at vurdere og sammenligne de positive og negative aspekter af brugen af doping. Ikke kun det, de er overbevist sig selv i den usædvanlige brug af steroider, og pålægge deres falske opfattelse med andre mennesker.

Håber på hurtige resultater. I forsøget på at se perfekt mænd er ikke ringere end kvinder og er villige til at gå meget langt for dette. Hvor skuffende at indse, at den opslidende timer træning i gymnastiksalen ikke give det ønskede resultat: hverken volumen eller lindring. Tilføj til, at misundelse af resultaterne af mere "erfarne" atleter og deres prædikener om steroider, og den beslutning er taget – enten til sport eller fremskridt og udvikling med hjælp af doping.

Mulighed for bare et par måneder til at opbygge store relief muskel ser meget attraktivt, men sommetider er for hurtige resultater, er du nødt til at betale sundhed. Desværre, mange foretrækker at lære af deres fejl.

Komplekser og ulemper. Nu mange mænd går til gymnastik i ikke, fordi jeg elsker sport, og at de foretrækker en sund livsstil, og til at gemme sig bag de store muskler, og i kraft af deres fejl – fysisk eller psykisk. For sådanne mennesker er ikke så meget en proces som resultat. Så igen komme til støtte af en erfaren "kemikere", der er klar til at forpligte nogen til at "vidunderlige verden af sport farmakologi".

Tærsklen naturlige evner i kroppen. Mulighederne i den menneskelige krop er begrænset, efter alder 21-25 år organismens evne til recovery efter træning er værre. Efter et par år siden starten af regelmæssig træning hver bodybuilder over for den udfordring at stoppe udviklingen, når væksten af muskelmasse og styrke naturligvis umuligt. I denne situation, atlet står over for et valg: at øve maksimal indsats for at bevare din nuværende form eller bruge stoffer. Ofte vælger den anden mulighed, fordi tanken om, at den grænse for kapacitet er nået, og den bedste opnå, vil ikke ske, skræmmer og får den mandlige ego.

Har du brug for at tage steroider?

Mange begyndere er interesseret i, hvad der sker, hvis du forsøger steroider, hvad resultatet vil blive, hvis du går til et kort kursus eller til at tage den mindste dosis. Her det største problem er at bevare muskelmasse, at selv et kort kursus kan du få et par pounds af muskelmasse, men holde det meget svært, da seponering af steroider en person begynder at tabe sig. Hvis du ikke træffer nogen foranstaltninger til at føre en normal livsstil og tog i sædvanlige mængder, alle skrevet på antallet af vægt kan du miste i 2-3 måneder. Det anbefalede interval mellem gentagelser af kurser – 4 uger. Således, for at holde dig i form, og de fremskridt, de steroider skal tages kontinuerligt. Der er kun to muligheder: hurtigt "skru op" steroider og føler sig som Schwarzenegger, indtil mine muskler vil "punktere" eller til at støtte muskler i perfekt form, "sidder" på doping af 6 til 10 måneder af året.

Med en seriøs tilgang i et kursus kan du få 10 kg muskelmasse. Denne pludselige vækst skaber pres på de indre organer og bevægeapparat, og spare en masse i fuld uvirkeligt. 10-15 ekstra kilo gør ikke den gennemsnitlige person bodybuilder. Hvis det er selvfølgelig atlet vægt 70 kg, så i 80-85 kg i tøj, det ser næsten den samme. Med en vækst på 180 cm skal have en vægt på mindst 95-100 pounds, men jeg har et år til at pløje i gymnastiksalen, selv med brug af doping.

Første steroid naturligvis altid giver gode resultater, men lad det første indtryk er ikke vildledende – med hver gentagelse resultatet vil blive værre og værre, og til at bevare den form, bliver nødt til at øge dosis, og til at kombinere forskellige steroider. Jo højere dosis, jo større antallet af bivirkninger, og mere belastning på kroppen. Kender fagfolk, men ofte glemmer i deres iver for nybegyndere.

Det største problem er, at når du har prøvet den steroider og følte, at resultaterne af deres handlinger, mister interesse i fysisk træning. Nogle vendte tilbage til steroider efter et stykke tid, da jeg prøvede for første gang – ønsket om at få mere med en mindre indsats, stadig vejer tungere end den udholdenhed og viljestyrke er nødvendige for hård træning uden brug af medicin.

Før kæmning gennem Internettet, søger efter oplysninger om den korrekte brug af steroider, er du nødt til at svare på et spørgsmål: hvad jeg ikke kan lide en normal atletisk bygget, hvorfor jeg skal have store muskler? Måske er det cool, det er moderne, det er mandig? Nej, det er ikke mere end den, der pålægges idealer. Andre er ligeglade med, hvad du har muskelmasse, hvad mængden af biceps, og hvad er din arbejdsdag vægt, alle har nok problemer af deres egne. Hvorfor begrænse dig selv til billige idealer? At se og føle stor, nok til at føre en sund livsstil, spise rigtigt og regelmæssigt besøge fitnesscentret, uden fanatisme.

Steroider Bivirkninger

Alle anabolske stoffer i den ene eller anden måde er skadelige for sundheden, hvis vi taler om de doser, der anvendes i bodybuilding. Der er flere grundlæggende bivirkninger, der er fælles for de fleste steroider:

  • At øge niveauet af kolesterol i blodet. Lang tids brug af anabolske stoffer, forøger blodets lipid profil, blodkarrene snøre og mister deres elasticitet, de danner kolesterol plaques, den brud, som fører til slagtilfælde.
  • Aktiv hår vækst over hele kroppen. Den kraftige stigning i niveauet af testosteron stimulerer væksten af hår over hele kroppen, selv i de mest uønskede områder. Sammen med, at nogle mænd, især ældre end 30 år, kan der være tab af hår og delvis skaldethed.
  • Acne. Øget fedtethed af hud og acne – men det er ikke det værste, men en meget ubehagelig konsekvens af den indflydelse af anabolske stoffer på kroppen;
  • Toksiske effekter på leveren. På trods af det faktum, at leveren er i stand til at helbrede sig selv, for på lang sigt brug af orale steroider kan alvorligt forstyrre hendes arbejde og føre til alvorlige konsekvenser.
  • Undertrykkelse af naturlige testosteron produktion. Under anvendelse af steroider i kroppen der er et markant skift i hormoner, i sådanne tilfælde, den naturlige produktion af testosteron, follikelstimulerende og luteiniserende hormon, der stopper, og fuld helbredelse tager lang tid.
  • En midlertidig stigning i libido. Under den naturligvis i høj grad øget libido, nogle gange er det distraherende fra arbejde, og selv fra træning, men mange mænd vurderer det positivt. Dette fænomen er midlertidig, efter afslutningen af kurset kan der være problemer med potens.
  • Halsbrand. Opstår, når brugen af oral anabolics. Af midlertidige det kan udvikle sig til mere alvorlige problemer, som for eksempel kræft i spiserøret.
  • Byld. Kan opstå som følge af forkert injektion.
  • Tidlig lukning af vækst zoner unge. Under indflydelse af steroider skeletal vækst kan stoppe for tidligt, hvilket fører til forskellige sygdomme i bevægeapparatet og de indre organer.
  • Øget risiko for kræft. Direkte indflydelse på dannelsen af maligne tumorer steroider gøre ikke har, men fremskynde risiko for, at eksisterende. Mest udsatte er mennesker, der er disponeret for kræft.

Næsten alle disse tiltag er midlertidige og reversible, men er det værd at afprøve din krop styrke? Er det ikke bedre at leve et normalt liv, til at træne for sjov, ikke at afhænge af piller og ikke for at genere over mængden af muskelmasse? For at besvare disse spørgsmål, når du har ret, det er dit helbred, dit liv, og hvordan det leves, afhænger kun af dig.