Steroider for muskelmasse

Steroider for muskelmasse

Write By: admin Published In: De steroider i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1039 Comment: 0

Ofte, atleter ikke vide, hvilken steroider for at tage på i vægt for at vælge, fordi en masse af dem. Alle disse lægemidler har deres egne fordele og ulemper, forskellige egenskaber og producere forskellige resultater.

Der er en stærk steroider til hurtigt at øge muskelmasse, men den største ulempe ved de fleste af dem – stærk aroma og en fare for sundheden, men der er mere levitra oral jelly mild og sikker, som at stimulere væksten af muskelmassen uden at få fat. Erfarne atleter tager ofte på det samme kursus for flere stoffer for at opnå bedre og kvalitet af resultaterne. Hvis du vælger en høj kvalitet, anabolske steroider og tag dem med i den rigtige ordning, observere alle forholdsregler, kan det resultere i form af en omfangsrig, elastisk og lindring af muskel vil ikke holde dig vente.

Injicerbar steroider for muskelmasse

Steroider i form af injektioner er i stor efterspørgsel blandt erfarne bodybuildere. De er bedre absorberes, er mere effektive, hvilket giver endnu stærkere anabolske virkning, en stabil vækst af muskelmasse, styrke og udholdenhed.

DECA Durabolin er en af de mest berømte og mest effektive steroider for hurtig masse. Under den gennemsnitlige kurs vægtøgning er op til 6 kg, en "tilbagerulning" efter seponering af steroid er lille.

Anbefalet dosering Klangbund for begyndere til konkurrencedygtige atleter – en ampul hver 5-7 dage. Mere avancerede atleter kan øge dosis to gange, og (eller) øge hyppigheden af indsprøjtninger til to gange om ugen. Endnu mere effektiv DECA Durabolin handlinger i kombination med orale steroider. Med den rette kombination kan fremskynde lean muskel vækst eller for at forbedre dens kvalitet ved at reducere væskeophobning i muskel-og at brænde overskydende fedt.

Brug Klangbund for hård træning atleter er ikke begrænset til muscle vækst. Også under hans optagelse styrker knoglevæv og øger produktionen af ledvæske, hvorved belastningen på leddene, smerter til at forsvinde i dem, når du udfører tung øvelse.

Sustanon 250 er en stærk steroid med en høj androgen aktivitet, som omfatter fire testosteron ester med forskellige gyldighedsperiode. Denne medicin stimulerer hurtig vækst af muskelmasse, styrke og udholdenhed ved at øge koncentrationen af frit testosteron i kroppen. En gang i kroppen, testosteron estere er den ene efter den anden, sikre en konsekvent høj koncentration af aktive ingrediens og ensartet anabolske effekt for en lang tid.

Den gennemsnitlige anbefalede dosis af Sustanon 250 er et hætteglas hver 4-6 dage. Steroider på grundlag af testosteron skift med "døde punkter", selv dem, der allerede har nået den naturlige grænse for vækst, og som er blødt og sikkert steroider gøre ikke bringe noget resultat. Med Sustanon, du kan få ud af "stagnation", og igen begynde at gøre fremskridt, den vigtigste ting – at anvende lægemidlet korrekt.

Boldenone er det bedste injicerbar steroid for at opbygge lean muskelmasse. I modsætning til DECA, og Sustanon det ikke aromatize, ikke er i strid med arbejde inden for reproduktiv og hormonelle systemer. Generelt, det er sikkert og uskadeligt for dit helbred steroid, hvis de tages inden for de anbefalede doseringer: for begyndere til konkurrencedygtige atleter – 400 mg for den erfarne 600 mg og meget mere.

Hvert år er populariteten af sikker steroider for at opbygge lean muskelmasse er stigende. Dette betyder, at færre atleter er jagter hurtige resultater, der foretrækker kvalitet og bekymre sig om sikkerheden af deres sundhed. Allerede, Boldenone er en af de mest populære steroider i den nærmeste fremtid vil det blive endnu mere populære.

Bedste mundtlige steroider for muskelmasse

Orale steroider er mere bekvemt at bruge, men fordi det i stor efterspørgsel, især blandt begyndere. De begynder at handle meget hurtigere end injicerbar steroider, men deres periode med aktivitet i kroppen er meget kortere, hvilket skulle gøre dem mere ofte.

Turinabol – blød og helt sikkert for sundhed steroid, stimulerer væksten af ren muskelmasse uden ophobning af væske og fedt. Muskler bliver stive og hævede, på samme tid øger deres fysiske potentiale.

Turinabol i sig selv er godt absorberes og tolereres af kroppen. Meget mere effektivt det fungerer i kombination med injicerbar steroider, øger deres anabolske effekt, og på samme tid, forhindrer ophobning af væske. Resultatet af den trinvise vægt er opnået er tættere og bedre bevaret.

Den gennemsnitlige anbefalede dosis er 40 mg per dag, men ideelt set bør det tælle individuelt, under hensyntagen til den fysiske form, erfaring med brugen af anabolske stoffer og målene for den atlet. Da aktiviteten periode af det aktive stof Turinabol er mindre end en dag, er du nødt til at opdele den daglige dosis i to doser.

Dianabol er en stærk mundtlig anabolske på grundlag af methandienone. Stimulerer en hurtig vækst af muskelmasse, styrker knogler, ledbånd og sener. På grund af dens forskelligartede handlinger i stor efterspørgsel af både nybegyndere og erfarne vægtløfter.

Den gennemsnitlige anbefalede dosis er 30 mg (3 tabletter) per dag, men erfarne atleter tage 5 eller flere piller. For bedste effekt, det kan være kombineret med en mild steroid, som Boldenone, Winstrol, Masteron, samt steroider på grundlag af testosteron samt nandrolone.

De mere magtfulde anabolske og androgen steroid har, jo mere belastninger kroppen og mere farligt for sundheden. Men alle beslutter, at der er mere vigtigt for ham: så hurtigt som muligt "pumpe" af muskler eller en stabil stigning kvalitet muskelmasse uden at gå på kompromis med sundhed. Det er fra kursets mål, afhænger valget af steroider til at opbygge masse.