Bodybuilding og Steroider

Bodybuilding og Steroider

Write By: admin Published In: De steroider i bodybuilding Created Date: 2016-12-26 Hits: 990 Comment: 0

Forestil dig, moderne sport uden doping er umuligt, især bodybuilding. Atleter ikke tage steroider, verdensrekorder og høje sportslige resultater, sport og underholdning forestillinger vil være meget lavere – at benægte dette er dumme.

Bodybuilding steroider er en integreret del, uden dem, denne sport er umuligt i princippet. Så det var, og er, trods alt, til at bygge store, modige og stærke muskler på en naturlig måde, som det tager år af hårdt arbejde, konstant overholdelse af en dag regime, korrekt ernæring og masser af fornødenheder og begrænsninger. Steroider også hjælpe atleter hurtigere, på et langt lavere omkostninger i tid og penge for at opnå de ønskede resultater.

Selvfølgelig, til at opbygge de ideelle muskler, ikke bare tage steroider. Det skal gøres ordentligt, og ikke at glemme alt om god ernæring og træning.

De bedste steroider i historien om moderne sport

Anvendes i bodybuilding anabolske agenter besidder forskellige kvaliteter og egenskaber, derfor kun egnet til visse formål. Nogle af dem stimulere en hurtig muskel gevinst på grund af væskeophobning i kroppen og fremskynde den samlede metaboliske processer, andre fremskynde den naturlige anabolisme og protein syntese, som giver dig en stigning ren muskelmasse, og andre har en fedtforbrændende effekt, fjernes fra musklerne af med den overskydende væske og samtidig beskytte musklen celler og fibre fra ødelæggelse. Overvej de bedste anabolske steroider.

Stanozolol – blød, sikker og effektiv anabolske, der ikke har kontraindikationer og er velegnet for næsten alle. Det er fedt-brænding og tørring effekt, gør musklerne hårdere og mere fremtrædende. I de fleste tilfælde, bodybuildere bruge det til at forbedre kvaliteten af musklerne i kombination med andre steroider eller efter et kursus af masonboro. I dag er det en af de mest populære steroider i verden, dens anvendelsesområde er ikke begrænset til bodybuilding og vægtløftning.

Stanozolol er tilgængelig i tabletform under handelsnavnet Strombafort. Tager det hurtigt kan medføre, at musklerne i for at gøre det sværere og mere fremtrædende, uden at miste volumen og selv tilføje i kraft vilkår. Sammen med kortvarig fjernelse fra kroppen, og dette gør stanozolol er en af de bedste steroider til at forberede sig til konkurrencer. Han sandsynligvis vil forblive populære i mange år.

Turinabol – blød, men på samme tid er en effektiv steroid for hurtigt at opbygge lean muskelmasse. Produceret af medicinalfirmaet Vemodje kendt i atletiske kredse, på grund af den høje kvalitet og tilgængelighed af deres produkter.

Turinabol går godt med mange injicerbar steroider. Fordi dens androgen aktivitet er ikke for høj, bedre til at tage det sammen med stærke androgener, især testosteron.

Anbefalede dosering for Turinabol – 20-60 mg (2-6 tabletter) per dag afhængig af kursets mål, fysiske former og doser af andre steroider. Hyppigheden af møder – mindst en gang om dagen, helst et par timer før en træning. I de tilladte doser Turinabol sikkert for sundhed og ikke forårsage nogen bivirkninger.

Primobolan (injektion) – en anden krop-sikker steroid, der stimulerer væksten af muskelmassen, styrke og udholdenhed. Dette er et godt valg til begynderen atleter, der ønsker at hurtigt og uden risiko for at bygge smukke muskler.

Den anbefalede dosis til injektion Primobolan – 200-300 ml (2-3 hætteglas) ugentligt. Dette er nok til at få flere kilo ren muskelmasse i løbet uden skade for sundhed. Under indflydelse af narkotika musklerne ikke bare vokse, men bliver fastere, og dristigere ser naturlige ud. Det kan bruges i høj grad til at fremskynde sport fremskridt hurtigt og nå deres mål uden nogen skade på helbred.

For at gøre muscle hurtigt, du har brug for at indtage nok protein. Hvis din almindelige kost er tilstrækkelig til at opfylde kroppens behov, kan du bruge sports ernæring.

Stanozolol (injektion) er en af de mest harmløse og sikre injicerbar steroider. Bruges til at forbedre lindring af muskel-og form i perioden mellem kurser af stærke steroider, er tørret og fedtforbrændende effekt.

Som stanovena det aktive stof er opløst i vand, ikke i olie, ligesom de fleste andre steroider, det virker hurtigt. For at opretholde en stabil høj koncentration i blodet er nødvendigt at foretage injektioner mindst én gang i to dage, men helst hver dag.

Stanozolol har en høj biotilgængelighed, kontraindikationer findes ikke. Det går godt med andre injicerbar og mundtlige steroider, især god i kombination med Turinabol og Oxandrolone. I dette tilfælde, den fedtforbrændende effekt bliver endnu mere udtalt, da væksten af muskelmassen. Som et resultat, er det muskler bliver smidige og struktureret, men den samlede mængde af muskelmasse er ikke reduceret.

Steroider er at forbedre kvaliteten af musklerne, som Stanozolol eller Primobolan, det er bedre at tage i off-season, mellem kurser af stærke steroider til at opbygge masse. Opbygge en meget lettere og mere effektiv i den kolde sæson – efterår eller vinter. Derfor "tør" – i foråret eller sommeren.