T3-Max-25

Producent: Maxtreme

Produktkode: 525

Tilgængelighed: På lager

Pris: 30,39€
Ex moms: 30,39€

Køb T3-Max-25 i Danmark

T3-Max-25 er ikke et anabolsk steroid, det er et syntetisk skjoldbruskkirtelhormon kaldet Liothyronin Sodium, som er skabt på basis af skjoldbruskkirtelhormonet triiodothyronin (T3). Dets hovedformål er at accelerere stofskiftet for en hurtigere omdannelse af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer.

 

Effektivitet af Liothyronin Sodium

Dette hormon er kendt for at påvirke aktive metaboliske processer i kroppen. For den gennemsnitlige sunde person opretholder dette hormon en sund kropsvægt, god vitalitet og ydeevne, og nogle gange er det nok blot at indtage jodholdige fødevarer, såsom fiskeolie, solsikkeolie, jodiseret salt og fødevarer, der indeholder aminosyren tyrosin - mælk, æg og ærter. Dette producerer et hormon, hvis celle er aminosyren tyrosin og tre jodmolekyler.

T3 (liothyronin) har vundet popularitet ikke kun blandt personer med utilstrækkelig skjoldbruskkirtelfunktion, men også blandt professionelle atleter rundt om i verden, herunder i Storbritannien. Og hemmeligheden her er enkel: ved at øge kroppens stofskifte og fremskynde alle reaktioner gennem yderligere hormoner opnår atleten to mål: synteseprocesserne accelereres betydeligt, hvilket giver mulighed for hurtigere opbygning af muskler, og samtidig fremskynder hormonet nedbrydningen af fedt i kroppen og frigiver mere energi. Som et resultat heraf får britiske atleter en enorm stigning i præstationsevne, humør og motivation, hvilket hurtigt øger atletens styrke.

 

Anbefalinger til brug T3 piller af Maxtreme Pharma

T3 bør tages med forsigtighed, helst efter at have konsulteret en specialist. Du må ikke tage T3 i mere end 6 uger, da din skjoldbruskkirtel ellers vil holde op med at fungere korrekt. Normalt starter du med en minimumsdosis på 25 mcg (0,025 mg), hvilket svarer til en tablet om dagen. Hver 3. dag øges dosis gradvist med en tablet op til en maksimal dosis på 100 mcg (0,1 mg) pr. dag. Derefter reduceres dosis gradvist til 25 mcg. Denne teknik gør det muligt for kroppen at tilpasse sig sikkert til ændringer i hormonniveauet.

Pakke
Pakke 25mcg (50 piller)
Stof
Stof Liothyronin (T3)

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig God

Indtast koden i nedenstående boks:

Best Seller
Latest